Moji hlavní hrdinové LoL

leagueoflegends Akali Yone Yasuo Teemo
akali
assasinicon

Akali

Akali, která opustila řád Kinkou i svůj titul Pěst stínu, nyní útočí sama a je připravena být smrtící zbraní, kterou její lid potřebuje. Přestože dodržuje vše, co ji její mistr Shen naučil, přísahala, že bude bránit Ionii před nepřáteli, zářez po zářezu. Akali sice útočí v tichosti, ale svůj vzkaz tím do světa vyšle jasně a nahlas: bojte se zabijáka, co nemá pána.

Linky, kde tento šampión hraje nejčasteji:

middlemiddle
yone
assasinicon

Yone

Zaživa to byl Yone – nevlastní bratr Yasua a uznávaný žák šermířské školy ve své vesnici. Ale po smrti, kdy padl bratrovou rukou, zjistil, že ho pronásleduje zlomyslná bytost ze světa duchů, kterou byl donucen zabít jejím vlastním mečem. Nyní je jeho prokletím nosit na tváři její démonickou masku. Yone neúnavně loví všechny podobné bytosti, aby pochopil, čím se stal.

Linky, kde tento šampión hraje nejčasteji:

middlemiddle
yasuo
assasinicon

Yasuo

Odhodlaný ionský bojovník Yasuo je mrštný šermíř, jenž používá proti nepřátelům sílu samotného větru. Když byl ještě pyšný mladík, byl obviněn z vraždy svého mistra – jelikož nebyl schopen prokázat svou nevinu, byl donucen v sebeobraně zabít vlastního bratra. Po čase byl skutečný vrah jeho mistra odhalen a jeho bratr se záhadně vrátil z mrtvých, ale Yasuo si přesto nikdy nedokázal odpustit, co všechno provedl. Nyní se toulá po své domovině, přičemž jeho meč neprovází nic jiného než vítr

Linky, kde tento šampión hraje nejčasteji:

middlemiddle
teemo
assasinicon

Teemo

Teemo se nezalekne ani těch nejnebezpečnějších a nejděsivějších překážek a prozkoumává svět s nezdolným nadšením a veselým duchem. Tento yordl s neochvějným smyslem pro morálku hrdě dodržuje Kodex průzkumníků z Bandle City, a to občas s takovým zápalem, že si ani neuvědomuje celkový dopad svých činů. Objevují se sice hlasy, podle nichž je existence Průzkumného sboru diskutabilní, jedno je však jisté: s Teemovým přesvědčením není radno si zahrávat.

Linky, kde tento šampión hraje nejčasteji:

middlemiddle
north
south

Další hry od Riotu

poro