Zhongli Fanpage

Bůh Liyue Harbour...

Zhongli je pravděpodobně nejstarší postava v Genshin Impactu. Momentálně má svou lidskou podobu a vzdal se svých božských mocí kvůli dohovoru s Tsaritsou (bohyní Snezhnayi). I bez svých božích sil je ale v boji velmi silný a hraje roli podpory v týmu. Před 3700 lety ve své božské formě, kdy se mu říkalo Rex Lapis nebo i Bůh Kamene, vedl svůj národ dál od válek a založil město jménem Liyue Harbour.
Přesný věk Zhongliho není známý, ale předpokládá se, že je alespoň 6000 let starý. Narodil se 31. prosince. Zhongli je také nejvyšší postava ve hře a měří 182cm.

Roztomilá tvářička...

I přes svůj věk Zhongli vypadá na 28 let. Momentálně žije poněkud klidným způsobem života a podporují ho v tom právě 2 lidi. Tartaglia jeho momentální partner, se kterým se poznal v Liyue Harbouru, je prvním člověkem. Mají celkem zajímavý vztah. Tartaglia slouží Tsaritse jako její 11. agent a měl účast v plánu proti Zhonglimu. Později je však odhaleno, že byl oklamán. To je však sblížilo ještě více.
Celou tu dobu jsem je pozorovala a psala o nich. Tak jsem se s nimi právě i poznala. Načapali mě, když jsem je pozorovala. A dnes je mezi námi speciální spojení a nemohu si stěžovat.. Oba jsou velmi krásní a ve všem mě podporují.
Miluju je!
Ikonka Název Typ Popis
Rain of Stone Normal Attack Performs up to 6 consecutive spear strikes.
Dominus Lapidis Elemental Skill Creates a shield of jade. The shield's DMG Absorption scales based on Zhongli's Max HP.
Planet Befall Elemental Burst Brings a falling meteor down to earth, dealing massive Geo DMG to opponents caught in its AoE and applying the Petrification status to them.
¨